Betaalmethoden

BIJ CLINICS & CO KUNT U VIA DE VOLGENDE BETAALMETHODEN EEN BESTELLING PLAATSEN.

Betalen via iDeal kan bij diverse banken. Afrekenen gebeurt in uw eigen betaalomgeving met de beveiligingsmethodes van uw bank. De betaling wordt direct van uw rekening afgeschreven. Na de betaling worden de producten naar u verzonden.

Bancontact is de populairste betaalmethode van België. Met deze betaalmethode kunnen Belgische klanten online, in winkels of restaurants de betaling afronden met de smartphone of in de app van Bancontact, de Payconiq by Bancontact app. Bevestig de bestelling en daarna komt u vanzelf in de Payconiq by Bancontact-app terecht. Controleer het bedrag en bevestig de betaling.

Clinics & Co accepteert creditcards van Mastercard en VISA. Mocht u de bestelling annuleren of retour sturen, dan storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op uw creditcard.

SEPA staat voor Single Euro Payments Area en is bedoeld om het betalingsverkeer in Europa te standaardiseren. Deze Europese overschrijving is voor zakelijke klanten en consumenten. Er is hierbij geen verschil tussen een binnenlandse betaling en grensoverschrijdende betaling. Voorwaarde is wel dat beide landen in het SEPA gebied liggen.

Onze betaaldienst loopt via payment provider Stripe. Zij zorgen voor alle bovenstaande betaalmogelijkheden. Wilt u echter een andere betaalmogelijkheid, dan kunt u Stripe Connect selecteren voor meer betaalopties zoals Klarna, Apple Pay en Google Pay. U wordt vanzelf doorgeleid naar de betaalpagina van Stripe waar u voor de andere betaalmethoden kunt kiezen.