WORD VERKOPER

EN LAAT

UW BEDRIJF GROEIEN

1
Over uw bedrijf
2
Over u

* Alle velden zijn verplicht

WAT CLINICS & CO VOOR U KAN BETEKENEN

1

Extra klanten

Bereik dagelijks duizenden nieuwe klanten die uw producten en webwinkel te zien krijgen. Want 60-70% van alle kopers, zakelijk en particulier, kiest voor een platform. Ga verkopen waar de klant zit.

2

Groot en internationaal bereik

Clinics & Co is internationaal actief waar u uw voordeel mee kunt doen. Ook doen wij de marketing en het lobbywerk in de zorg voor u. Dat bespaart u veel tijd en duizenden euro’s aan advertentiekosten.

3

Gratis starten zonder investering

Meld u 100% gratis aan zonder investeringskosten. Betaal alleen commissie als u iets verkoopt. U loopt dus geen enkel risico.

4

Verkooptools en splitpayment

Profiteer van handige verkooptools om uw verkopen een boost te geven. Krijg uw omzet dagelijks automatisch betaald via splitpayment. Dat is eerlijk en transparant.5

Synchronisaties

Wij hebben gratis integraties om uw webshop te koppelen aan ons platform. Momenteel kunnen wij synchroniseren met Woocommerce, Shopify, Prestashop en Magento-2. We werken aan meer  synchronisaties.

6

Verzenden via Sendcloud

Verzend tegen voordelige tarieven met Sendcloud via ons eigen contract of met uw eigen Sendcloud contract. U kunt natuurlijk ook bij uw eigen vertrouwde koeriersdienst blijven.